LOGI – nykyaikainen talotekniikan yhdistelmäratkaisu

AirWise LVI-talotekniikkapaketti

Uudisrakentamisen energiamääräysten muuttuessa 1.7.2012 keskeistä on kokonaisenergiatarkastelu; tämä kannustaa kaukolämmön ja uudistuvan energian hyödyntämiseen, jossa paras lopputulos saavutetaan talotekniikan yhdistelmäratkaisulla.

Koska talotekniikan eri osiot ovat toisistaan riippuvaisia, on tärkeää että niin lämmitys- kuin ilmanvaihto- ja käyttövesijärjestelmät suunnitellaan yhteensopiviksi ja niistä vastaa sama toimittaja. LOGI-tekninen tila valmistetaan sarjatuotantona tehtaallamme, jossa elementti varustellaan asiakkaan valitsemilla järjestelmillä.

Keskeneräiset ratkaisut johtavat vesivahinkoihin ja rakennusaikaisiin harmeihin. Valmis, tehtaallamme testattu ja ohjelmoitu LOGI rakentuu vuototurvallisen elementtirakenteen sisään.

Valitse varma, energiatehokas ja turvallinen LOGI!

Noin 70% suomalaisista päätyy talopakettiratkaisuun paikalla rakentamisen sijaan – miksi siis ei myös paketti-LVI-tekniikka? LVI-tekniikan ostaminen on koettu asiakkaiden mielestä vaikeaksi, eikä kovin asiakaslähtöiseksi. Asiakkaiden toive on, että hintatiedot saadaan jo hankesuunnitteluvaiheessa.

Yhteistyössä:
 
 

Lisää aiheesta

LOGI-esite (PDF, 1.43 MB)
Katso video LOGI:n asennuksesta! (YouTube video)